Vi har stått på tak sedan 2004

Takproffs från Dalarna

Alsve Tak AB är ett etablerat och komplett takföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid takomläggningar i tegel, plåt, papp.

35 års arbetserfarenhet

Företaget startade redan 2004 och utförde ett namnbyte 2019 till Alsve Tak AB. Bolaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och goda vitsord från nöjda uppdragsgivare, så har verksamheten utvecklats och vi jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Med 35 år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Totalentreprenör inom tak

Alsve Tak AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Kontakta oss idag!